Mentorprogramma

Ik ben er voor jou. Een zakelijk maatje speciaal voor jou. Individueel. Persoonlijk. Met oog voor jouw unieke waarde. Met oog voor de persoon die jij bent en alles wat voor jou belangrijk is. Voor wie jij in essentie bent. Voor wat jij de wereld te bieden hebt.

Iemand die van afstand naar jouw situatie kijkt. Wat zie je over het hoofd? Welke kwaliteit ligt zo dicht bij je dat je hem niet eens meer ziet? Waarvan je immens blij wordt? Waar ze je midden in de nacht voor wakker mogen maken? Wat je zelfs nog gratis zou doen?

Ik kan en durf buiten kaders te denken en bekijk jouw situatie in haar geheel. Nuchter. Intuïtief, praktisch, inventief en zakelijk. Tenslotte kun je niet leven van dromen alleen.

Er zijn coaches die je helpen met zogenaamde ondernemers-skills. Er zijn coaches die jou als mens helpen. Ik bied je alles ineen. Tenslotte bén jij je onderneming. Het een kan niet zonder het ander. We zorgen dat wát je doet naadloos aansluit op hóe je het doet. Jij hoeft de lastige vertaling van algemeen advies naar jóuw bedrijf niet meer te maken. Je vindt alles wat je zoekt in 1 traject. Helder. Concreet. Toepasbaar.

Dit programma draait helemaal om jou. Allereerst neem ik de tijd je te leren kennen. Ik stem me helemaal op jou af. Stel je vragen over alle aspecten van je leven en verdiep me in wie jij bent. Dan zetten we een koers uit en bepalen we de stappen die je hiervoor op jouw manier gaat maken. We kijken naar wat jou uniek maakt en naar je aanbod. Jij bént je onderneming dus jij bent het uitgangspunt bij alles wat we bespreken en bedenken. Er zijn geen regels. Geen wetten. Het uitgangspunt ben jij.

Jij bent het goud en hoe beter je dat in zet hoe succesvoller je wordt.

We beginnen met een uitgebreide kennismaking waarin we kijken naar wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en wat jou uniek maakt. Vaak ligt ons goud zo dichtbij dat we er maar al te makkelijk overheen kijken. Terwijl dat juist maakt dat je moeiteloos en zonder twijfel kunt ondernemen. Vol vertrouwen. Vol energie. Met zin in elke actie.

Na deze kennismaking hebben we om de week een 1 op 1 sessie. Dat kan live of online, wat je voorkeur heeft. Ik kom ook graag naar jou. We brainstormen en als we ergens niet uitkomen of als we blokkades tegenkomen dan pakken we die aan. Zo krijgt alles wat we tegenkomen aandacht en ruimen we wat opgeruimd moet worden gelijk op.

Natuurlijk maakt ook deelname aan een opstellingsdag over geld deel uit van dit programma.

Het complete programma:

Eigen-waarde sessie 3 à 4 uur inclusief lunch € 297
Opstellingsdag over geldblokkades € 147
5 individuele sessies verspreid over 3 maanden € 750
Telefonisch of app-contact naar behoefte € 247
Samen € 1.441

Jouw investering:                                geen € 1.441 maar slechts € 1.250
(of betaal gespreid in 3 termijnen van € 425 via automatische incasso)

Meer weten om uit te zoeken of dit iets voor je is?

Mail je nummer naar nans@nans.nl dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Overig aanbod:

Geld-blauw
Eigenwaarde-blauw