eBook Nooit meer ruzie over huiswerk

Ik was een hele dwarse puber. Wilde mijn eigen ding doen. Mijn eigen keuzes maken. Mijn ouders hadden nauwelijks vat op mij. En hoe meer de volwassenen zich druk om mij maakten hoe minder ik deed. 

Ik bleef zitten. Switchte een paar keer van school. Had een broertje dood aan huiswerk maken en vond alles leuker dan leren. Mijn moeder en ik hadden slaande ruzie over school. Over dat ik me niet inzette. Ze wist wat er in mij zat maar hoe hoog of laag ze ook sprong; het kwam er niet uit. Hoe meer zij zich inspande en ergerde hoe minder ik ging doen. Haar ergernis werkte hooguit averechts. 

 

Dit veranderde pas toen ik volwassenen ontmoette die mij voor vol aanzagen. Die mijn potentie zagen en mij in mijzelf lieten geloven. In hun vertrouwen vond ik eindelijk de motivatie om te laten zien wat ik kon. Het schoolwerk werd door hun vertrouwen weer van mij.

 

Wat ik toen als puber leerde is de basis geweest van hoe ik jonge mensen zie. Ik heb mijn hele leven met pubers gewerkt. Als huiswerkbegeleider, docent, mentor. In al die rollen heb ik veel geleerd maar het meeste leerde ik toen ik zelf puber was en van mijn eigen kinderen. Ik wou dat de volwassenen in mijn omgeving de wijsheid hadden gehad die ik nu heb. De rust. Het vertrouwen dat het goed komt. 

 

Deze wijsheid en dit vertrouwen gun ik jou ook. En meer nog gun ik je kinderen een moeder die deze bezit. Want ouders zijn zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Jij maakt echt alle verschil voor ze.

 

Ik schreef en schrijf voor ouders. Omdat ik hen een steun in de rug gun. Omdat ik weet dat je die soms zo goed kunt gebruiken. 

 

Ter kennismaking schreef ik een eBook met daarin 30 tips voor jou als ouder. Je hoeft er maar een paar toe te passen en zult al een wereld van verschil merken. Jij doet het op jouw manier met een vleugje hulp van mij. Je zult verbaasd zijn dat je meer bereikt door minder te doen en dat is nou precies de bedoeling.

 

Schaf het hier eenvoudig aan en je kunt gelijk aan de slag. Je zult er geen spijt van hebben.

Niet goed, geld terug.

Overig aanbod:

Online programma nooit meer ruzie over huiswerk
Help-je-kind-slagen-Witte-knop