Nooit meer ruzie over huiswerk

Het lijkt alsof je tegenover je kind bent komen te staan als het over huiswerk gaat. Je kunt hem niet meer bereiken. Alles wat je zegt, zelfs de positieve dingen, glijdt langs hem af. Het doet je pijn hem te zien worstelen en tegelijk erger je je groen en geel. Maar hoe drukker jij je maakt hoe luier hij lijkt te worden.

Je wilt eindelijk wel eens afrekenen met dat eeuwige gezeur over huiswerk.                    

Je ergernis en frustratie verpesten jullie relatie en dat doet je verdriet.

Je zou het zó graag anders zien!

Laat mij je helpen het anders te doen.

Ik schreef het online programma Nooit Meer Ruzie Over Huiswerk speciaal voor jou. Omdat ik weet hoe lastig huiswerk voor ouders kan zijn. Want geloof me, je bent echt de enige niet die hiermee worstelt.

Ik help je het tij te keren. Zodat jij er op jouw beste manier voor je kind kunt zijn.

Help je je kind weer verantwoordelijk te maken voor zijn huiswerk.

Leer je op een simpele manier duidelijk te zijn. Om goede afspraken te maken die werken. Hoe je afrekent met je eigen ergernis.

En natuurlijk ook hoe je hem wél kunt helpen.

Weer een ontspannen sfeer in huis

6 Thema’s zorgen voor weer een ontspannen sfeer in huis. Ook als het over huiswerk gaat.
Dat is de belofte van Nooit meer Ruzie over Huiswerk.

Stap voor stap krijg je als vanzelf een andere houding ten opzichte van je kind en zijn huiswerk. Je komt weer naast hem te staan in plaats van tegenover hem. 

Ik help je de beste ouder te zijn die je kunt zijn. Die met liefde en een beetje afstand naar haar kind kan kijken om zo te zien wat hij echt nodig heeft. En het mooie is: wanneer je ziet dat jullie allebei eigenlijk hetzelfde willen lost de strijd bijna als vanzelf op. Dat is het mooie van deze aanpak; het biedt je vanaf dat je ermee begint een enorme rust. 

Ook hij zal blij zijn dat je besloten hebt het anders te doen. Dat je er voor hem bent zoals hij dat zo nodig heeft. Want als ouders ben je onvervangbaar. Er is er maar één zo gek met hem als jij. Dat je dat ook echt weer goed gaat voelen is onbetaalbaar.

Hoe werkt het

Elke les staat in het teken van een thema. Het programma is helemaal online te volgen in je eigen tempo. Jij bepaalt. De volgorde is logisch zodat je ontspannen stap voor stap toewerkt naar je doel. Ik vraag je niet van de ene op de andere dag het roer volledig om te gooien. De verandering die je doormaakt gaat geleidelijk maar vanaf het begin zul je verschil merken. Het programma is er op gericht om in liefdevolle verbinding te blijven of te komen met je puber omdat liefde het belangrijkste is wat je hem kunt geven. 

Het is makkelijk te volgen en kost niet veel tijd, maar vraagt wel aandacht omdat verandering nou eenmaal niet vanzelf gaat. De lessen zijn duidelijk, overzichtelijk en logisch opgebouwd. De vele praktijkvoorbeelden zijn herkenbaar en bieden inspiratie om je eigen nieuwe stijl vorm te geven.  

Ik weet dat jij als ouder alles in je hebt wat nodig is om je koers te verleggen en wat je kind nodig heeft. En dat jouw kind graag aan je verwachtingen wil voldoen, ook al lijkt het nog zo van niet. Jouw liefde voor je kind is steeds ons uitgangspunt. Omdat je alleen daarmee het verschil kunt maken.

Dit krijg je

Het programma bestaat uit 6 thema’s. Thema’s die aan bod komen zijn relativeren, wat is wiens verantwoordelijkheid, nieuwe rollen voor jullie beiden, reële eisen/verwachtingen, loslaten, afspraken maken, plannen, communiceren en tips om hem écht te helpen.

Elk thema beslaat een paar pagina’s en sluit op de andere thema’s aan. Alles is meteen toe te passen in jullie situatie; het is puur praktisch. Geen theoretische verhandelingen maar tips en materiaal dat herkenbaar is en waar je gelijk mee aan de slag kunt. Er zijn podcasts, video’s en opdrachten; jij gebruikt wat jij fijn vindt. Ik help je een ontspannen stijl te vinden die bij jou past. Ook voor je kind zijn er podcasts zodat hij weet waar je mee bezig bent en hij er zijn voordeel mee kan doen;).

€ 297,-

Je krijgt:

  • De volledige 6 modules
  • Video’s
  • Audio’s
  • Opdrachten
  • Praktijkgerichte tips

Overige pakketten:

Coaching-blauw
eBook-Blauwe-knop (1)