Over Nans

Ik help je jouw goud te zien en met de wereld te delen.

Je bent perfect. Precies zoals je bent. Ik oordeel niet. Ik weet dat je je stinkende best hebt gedaan om te komen waar je nu bent. En dat is precies waar je moet zijn. Wie je moet zijn. Je bent geworden wie je bent door alles wat je hebt meegemaakt, prettig of juist onprettig. Wat heb je veel geleerd. Je bent perfect. Precies zoals je bent.

Ik laat je (weer) in jezelf geloven. Laat je weer met liefdevolle ogen naar jezelf kijken. Door jouw kwaliteiten en unieke energie als uitgangspunt te nemen zet je een bedrijf neer waar in je kunt stralen. Met een aanbod dat naadloos aansluit bij wie jij bent. Waar je blij van wordt. Die je moeiteloos verkoopt omdat jij en jouw klant daar zó blij van worden. Met een omzet waar je ruimschoots van kunt leven. Waarmee je goed voor jezelf en geliefden kunt zorgen. Ik help je om de volgende stap te zetten. Daardoor kom je verder. Ik help je van droom naar praktijk. Op een intuïtieve en tegelijk nuchtere manier. Omdat het leuk is om te dromen maar het nog leuker is om ze waar te maken.

Een klant die mij al heel lang kent stuurde met op Facebook het volgende bericht. Ik ben trots te zeggen dat ik me daarin herken:

 

Eindelijk iemand die ons begrijpt

Iemand die niet denkt

dat ze alles beter weet

dan wij

 

Eindelijk iemand die ons geeft

wat we nodig hebben

om te kunnen worden 

wie we zijn

 

Eindelijk iemand die niet hamert

op onze antwoorden

maar antwoordt op

onze vragen

 

Eindelijk iemand die met hart en ziel

en omwille van ons

van alles wil veranderen

behalve ons

Tekst: Bette Westera

 

Ik ben Nans. Langweg Nancy-Els de Jonge. Ik ben van 1961. Zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in dingen die geld opleveren. Als kind speelde ik winkeltje waarbij ik aan een geïmproviseerde toonbank de verkochte kleertjes inpakte en afrekende in knikkers. Diezelfde knikkers gebruikte ik in de speeltuin bij mijn oma om mee te tellen en voor mijn rolschaatsclubje. Toen ik ouder werd las ik boeken over ondernemers, hun succes- en levensverhalen, een onderzoek naar de eerst lichting vrouwelijke afgestudeerden van de Harvard Businessschool; alles wat met ondernemen en ondernemers te maken heeft had en heeft mijn interesse.

Ik deed vwo en volgde aan de HEAO de opleiding Commerciële Economie. In die opleiding speelde ook het menselijke gedrag een belangrijke rol. Marketing is immers een vak dat om mensen draait. Eind jaren 80 stapte ik in het huiswerkinstituut van mijn moeder. Daar werkte ik met veel plezier met pubers. Ik gaf hen weer vertrouwen in zichzelf en moedigde ze aan hun eigen keuzes te maken, hun eigen spoor te volgen. Ik ben altijd ondernemer geweest en naast het huiswerkinstituut ben ik bij verschillende initiatieven betrokken geweest. Ik blijf altijd overal kansen zien. Ik word nergens blijer van dan van die 2 dingen; kansen zien en mensen in zichzelf te laten geloven.

Op een ROC gaf ik naast mijn bedrijf 10 jaar les in economie en marketing en begeleidde ik leerlingen met het schrijven van hun ondernemingsplan. Niets fijner dan bezig te zijn met gaten in de markt en daarna met de invulling van een samenhangende mix op het gebied van prijs, product, communicatie en alles wat erbij komt kijken.

Ik weet uit ervaring hoe eenzaam het ondernemerschap kan zijn. Hoe lastig het is om je eigen goud te (blijven) zien. Om vertrouwen in jezelf te hebben en te houden. Zeker als het soms even tegen zit. Als je omgeving geen vertrouwen heeft in jouw als ondernemer waardoor je soms ook het vertrouwen in jezelf verliest. Gebrek van vertrouwen maakt het lastig om de juiste keuzes te maken. Om op je eigen pad te blijven.

Ik zocht zelf hulp om mijn glazen plafond op het gebied van geld te doorbreken. Katelijne Vermeulen verleidde me in 2019 om haar opleiding tot Multidisciplinair Therapeut te volgen. Wat ik daar leerde was voor mij de missende schakel. Niet alleen voor mezelf maar ik denk ook voor jou. Mijn gereedschapskist gaat nu verder dan alleen kennis over ondernemen. Juist het zien van de vrouw achter de onderneming en haar helpen zichzelf te zien maakt het grote verschil.

Ik zie kansen. Zie wie jij bent. En als jij dat nog niet ziet kan ik je helpen. Zodat je hardnekkige blokkades op een speelse manier doorbreekt en kunt groeien als nooit tevoren. Zowel als mens als met je bedrijf.

Al mijn kwaliteiten komen samen in Nans. Ik coach ondernemers met hoofd en hart. Mijn zakelijke interesse en de tools die ik leerde om tot de energetische kern van mensen te komen vullen elkaar perfect aan. Het een kan in mijn ogen dan ook niet zonder het ander. Ik help je om jouw goud te zien en op een praktische manier in te zetten. Daar weer op te durven vertrouwen. Je vindt daardoor moeiteloos je eigen pad.

We gaan verder dan luchtfiets en mooie woorden.

Ik help je om jouw unieke kwaliteiten in concrete diensten en producten om te zetten. Help je jouw ideale klant te vinden. Maar vooral help ik je om alles op jouw eigen, unieke manier te doen. Zodat aan je bedrijf werken ineens wél lukt. Want alleen als jij jouw eigen unieke weg bewandelt zul je komen waar je bedoeld bent te zijn.

Er is namelijk niet maar één manier om succesvol te zijn. Sterker nog, er zijn oneindig veel manieren om succes te hebben. Daarom vind je bij mij geen formats. Geen regels. Jij wordt succesvol op jouw eigen wijze.

Je bent steeds vol vertrouwen klaar voor de volgende stap.Alle blokkades die je tegenkomt en die je tegen houden om jouw praktijk tot een succes te maken ruimen we samen op. Daardoor gaat wat je doen moet moeiteloos.

Want ik geef je steeds het vertrouwen waar je dat zelf soms mist. Je krijgt energie en zin om aan je bedrijf of praktijk te werken en door die beweging volgt er als vanzelf meer. Je vertrouwen groeit, je plezier groeit, jij groeit, je bedrijf groeit.

Herken je je in mijn verhaal? Ben je al een tijdje bezig met je praktijk of ben je nog maar net of nog niet begonnen en spreekt mijn verhaal je aan? Mail je nummer naar nans@nans.nl dan neem ik contact met je op

Ik ben benieuwd naar jou!

20220424_134854

‘Ik help je jouw goud te zien en met de wereld te delen’.