eBook Help je kind slagen

Je kind doet eindexamen en wat is dat spannend. 

 

Zou de vlag uit kunnen in juni? 

Wat zou je graag helpen. Je steentje bijdragen. Maar je hebt geen idee hoe. Dit is voor jou ook maar de eerste keer. Soms zie je je kind worstelen en zou je niets liever willen dan weten hóe je kunt helpen. Wat heeft je kind nodig? 

 

Hoe fijn zou het zijn als je ervoor kon zorgen dat dit jaar ontspannen verloopt. Dat je kind vol zelfvertrouwen dit jaar doorkomt. En dat de vlag uit kan in juni, dat vooral!

 

In het eBook Help je kind slagen vind je het antwoord op al je vragen en meer. Je leert hoe je er op de beste manier voor je kind kunt zijn en het belang van jou als ouder. Hoe je op een ontspannen manier van grote waarde kunt zijn dit bijzondere jaar.

 

Alles wat met examen doen te maken heeft komt aan bod. Cijfers berekenen, druivensuiker, hulplijnen, te moeilijk of te makkelijk denken, je kunt het zo gek niet bedenken. Alles kort en bondig beschreven; je leest het zo weg. 

 

Wil jij er op de beste manier zijn voor je kind? Helpen zonder over te nemen, praktische zaken aanreiken, motiveren, de balans leren bewaken tussen inspanning en ontspanning? Maar vooral;

wil jij je kind helpen slagen?


Trakteer jezelf en je kind op het eBook Help je kind slagen. Voor euro 19 (alleen hier te bestellen) bezorg je jezelf en je kind een ontspannen examenjaar.

In dit eBook deel ik alles wat ik zelf gebruik bij de begeleiding van onze examenkandidaten. Ons slagingspercentage bij de begeleiding van honderden leerlingen in de afgelopen 30 jaar is ruim 90%. Je kunt je geen buil vallen, want als je kind onverhoopt niet slaagt krijg jij gewoon je geld terug. Eerlijk is eerlijk.

Bij het eBook ontvang je bovendien 3 fijne bonussen:

  1. onze weekplanner waarin alle taken makkelijk een plek krijgen en er ruimte blijft voor vrije tijd;
  2. ons schema om resulaten van gemaakte oefenexamen bij te houden (echt heel fijn om te doen)
  3. en last but not least: onze lijst met handige internetsites waar je kind door ons en onze leerlingen per vak geteste hulpbronnen vindt die het leren makkelijker maken.

Laten we ze helpen slagen!

Niet geslaagd? Geld terug!

Overig aanbod:

Online programma nooit meer ruzie over huiswerk
eBook-Witte-knop