Eigen-waarde sessie

Je eigen waarde zien is vaak zo makkelijk niet. We zien onszelf immers nooit zoals anderen ons zien.

Maar als ondernemer is dat juist zo belangrijk. Want iedereen ziet jou anders dan jezelf. Jij bent de enige die letterlijk niet naar zichzelf kan kijken zoals anderen dat doen. Jij ziet hooguit je spiegelbeeld;)

Jou laten zien wat voor anderen zo duidelijk is, daar gaat deze sessie over. Je ontdekt jouw goud en ook hoe je dit in kunt zetten op een manier die precies bij je past.

Je hoeft niet te veranderen. Je bent perfect zoals je bent. We tappen in op wat er al is en zetten dat in het licht.

Als je twijfelt over je waarde, niet precies weet wat jou uniek maakt, hoe je wat jij de wereld te bieden hebt omzet in een klinkend aanbod dan is deze eigen-waarde sessie precies wat je zoekt.

In één dagdeel van zo’n 3 à 4 uur (ik hoef niet op mijn horloge te kijken) kijken we samen naar wie jij in essentie bent. Naar waar jij blij van wordt. Wat je het liefste doet en wat je beter kunt dan iedereen. Want juist wat voor jou zo vanzelfsprekend is is waardevol voor jouw klant.

Ik help je dit te vinden en te zien doordat ik me tijdens deze sessie volledig op jou focus. Ik stem me met al mijn energie, scherpe blik en empatisch vermogen helemaal op jou af.

Zo wordt ondernemen kinderspel. Je zult je afvragen waarom je dit niet eerder zag.

Jouw investering voor dit dagdeel is € 297 inclusief lunch.

Als mijn mentor-programma nog een stap te ver is maar je soms twijfelt over ‘wie zit er nou op mij te wachten’ dan is deze sessie voor jou. Trakteer je op het vertrouwen, de energie.

Overig aanbod:

Geld-blauw
Mentor-blauw