Geld-opstellingsdag

Of je nu ondernemer bent of niet, geld is belangrijk in ons leven. Zo simpel is het. Tegelijk kan geld heel ingewikkeld zijn. Hoe komt het dat je nooit meer dan een bepaald bedrag verdient of op je rekening hebt staan? Wat houdt je tegen om eindelijk heel veel geld te verdienen? En voor ondernemers; hoe bepaal je de waarde van je dienst en zorg je dat je je facturen met een glimlach verstuurd en deze ook op tijd betaald worden?

We hebben zoveel oordelen over geld en over onze eigen waarde dat ze ons aardig in de weg kunnen zitten. Vaak zijn deze overtuigingen zo diep geworteld en ons zo eigen dat we niet eens weten dat we ze hebben.

Ze belemmeren ons stiekem.

Tijd om daar mee af te rekenen.

In de vorm van een opstelling houden we je relatie met geld tegen het licht. Waar stroomt het nog niet? Welke belemmeringen zijn er? Wat houdt je onbewust tegen om jouw goud te zien en te zijn?

Opstellingen zijn magisch. Ze laten onderliggende patronen zien die fundamenteel maar ook onzichtbaar zijn. Dit ‘inzicht’ werkt helend op een heel diep niveau. Want wat een keer in het licht is gezet kan nooit meer verborgen zijn.

Elke maand (m.u.v. juli en augustus) is er een opstellingsdag over geld. Per dag is er ruimte voor 4 opstellingen voor 4 vraagstellers. Tegen een gereduceerd tarief kunnen nog eens 2 representanten deelnemen. Zij worden ingezet in de opstellingen van anderen maar ook voor representanten (of moet ik zeggen juist voor representanten;) zijn opstellingen buitengewoon waardevol.

Voor € 147 maak je de weg vrij voor de geldstroom in je leven.

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail naar nans@nans.nl dan neem ik contact met je op.

Data:

  • 14 oktober; nog 3 plekken voor vraagstellers
  • 18 november; nog 4 plekken voor vraagstellers

Informatie over deze dag:

Locatie: op een hele fijne plek in het buitengebied van Ermelo, vlakbij de A28

Tijd: van 10 tot ca 16 uur

Lunch: (uitstekend) verzorgd; met dieetwensen wordt rekening gehouden

 

Wat eerdere deelnemers zeiden:

“Jouw rustige, wijze leiding aan de dag heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Je hebt een sfeer gecreëerd van vertrouwen en ontspanning waar alles er mocht zijn. De sfeer, de rust die je creëert maakt dat ik me makkelijk en vrij voel om me open te stellen ook al zijn er voor mij onbekende mensen bij. De locatie was heel prettig en de dag was goed verzorgd. De opgedane inzichten neem ik mee!”

“M… heeft met een positieve vibe een rekening gemaakt gister die meteen betaald is en zelfs een bedankje erbij. Ik heb gister toch een factuur gemaakt ook al vond ik dat technisch lastig; is meteen betaald gister en vandaag een bedankje. Het helpt!

“Jouw sterke punt is je grote analytische vermogen om dat te zien wat je zelf niet ziet. Je legt de vinger liefdevol op de zere plek zodat dingen gezien kunnen worden. Locatie is sfeervol en voelt enorm fijn. Kortom: een cadeau voor mezelf deze dag! Liefs, Ilse”

“Wat een bijzonder mooie dag. Eerste kennismaking met opstellingen. Fantastische vrouwen ontmoet in prachtige omgeving en heel goed verzorgd door Nans. Dank, dank, dank.”

“Opstellingsdag over geld. Ik heb 2 fijne opstellingen bij je mogen hebben. Mijn blokkade is mijn adviseur geworden en mijn facturen zal ik voortaan met een glimlach op mijn gezicht verzenden. Fijn huis, fijne energie, heerlijke lunch. Fijne begeleiding. Dankjewel!”

Overig aanbod:

Mentor-blauw
Eigenwaarde-blauw