Geld-opstellingsdag

Overvloed. Een fijne relatie met geld. Het lijkt nog niet voor je weggelegd. Je worstelt met geld. Wat zou je dat graag anders zien!

Of je nu ondernemer bent of niet, geld is belangrijk in ons leven. Zo simpel is het. Tegelijk kan geld heel ingewikkeld zijn. Hoe komt het dat je nooit meer dan een bepaald bedrag verdient of op je rekening hebt staan? Wat houdt je tegen om eindelijk heel veel geld te verdienen? Of waarom voel je je juist vaak de slaaf van geld omdat je zó hard werkt en toch nooit los lijkt te komen van een gevoel van tekort? En voor ondernemers; hoe bepaal je de waarde van je dienst en zorg je dat je je facturen met een glimlach verstuurt en dat deze op tijd betaald worden?

We hebben zoveel oordelen over geld en over onze eigen waarde dat ze ons aardig in de weg kunnen zitten. Vaak zijn deze overtuigingen zo diep geworteld en ons zo eigen dat we niet eens weten dat we ze hebben.

Ze belemmeren ons stiekem.

Tijd om daar mee af te rekenen.

In de vorm van een opstelling houden we je relatie met geld tegen het licht. Waar stroomt het nog niet? Welke belemmeringen zijn er? Wat houdt je onbewust tegen om jouw goud te zien en te zijn?

Opstellingen zijn magisch. Ze laten onderliggende patronen zien die fundamenteel maar ook onzichtbaar zijn. Dit ‘inzicht’ werkt helend op een heel diep niveau. Want wat een keer in het licht is gezet kan nooit meer verborgen zijn.

Elke maand (m.u.v. juli en augustus) is er een opstellingsdag over geld. Per dag is er ruimte voor 5 opstellingen voor 5 vraagstellers. Wil je liever de kat uit de boom kijken? Soms is er ruimte voor representanten. Als representant word je ingezet in de opstellingen van anderen maar ook voor representanten (of moet ik zeggen juist voor representanten;) zijn opstellingen buitengewoon waardevol.

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail naar nans@nans.nl dan neem ik contact met je op.

 

Data:

  • zondag 18 juni
  • zaterdag 24 juni
  • vrijdag 30 juni

Informatie over deze dag:

Locatie: op een hele fijne plek in het buitengebied van Ermelo, vlakbij de A28

Tijd: van 10 tot ca 16 uur

Lunch: lekker en bij de prijs inbegrepen; met dieetwensen wordt indien mogelijk rekening gehouden

Prijs: € 147 (in 2023 vrijgesteld van BTW)

 

Kom je met een groep? Bijvoorbeeld met vriendinnen, collega’s, bevriende ondernemers?

Met 4 personen betalen jullie € 120 per persoon, met  5 personen € 110 per persoon.

Op verzoek kom ik ook naar jullie toe. Helaas vervalt in dat geval de lunch;)

Is een dag je te lang of gaat je voorkeur uit naar een één-op-één opstelling?

Dat kan natuurlijk ook. Je bent welkom bij mij maar ik kom ook graag naar jou.

Neem contact met me op dan doe ik je een passend voorstel.

 

Wat eerdere deelnemers zeiden:

Lieve Nans, bedankt voor de bijzonder middag gisteren tijdens de familie-/geldopstellingen. In jullie huis heerst de perfecte atmosfeer om je thuis te voelen en jouw begeleiding is liefdevol, betrokken en niet té interveniërend en interpreterend. Dat is niet simpel en dat doe je goed! Heb er een goed gevoel aan overgehouden en ga ervan uit dat er weer één en ander is ‘opgeruimd’ Dankjewel!

“Heel erg bedankt voor je openheid, gezelligheid. IK heb heel veel nieuwe inzichten gekregen in mijzelf en familiebanden. En hopelijk krijgt alles een plekje in mijn mind/hart. Dit was mijn eerste familie-/geldopstelling. Was een fijne bijzondere ervaring. Je was heel fijn om als persoon te ervaren. Je hebt een mooie energie! Superbedankt voor alles!”

“Verhelderend op een “veilige” en warme manier. Bijzonder en openhartig. Bevrijdend maar vooral stof tot nadenken. Een ontlading!”

“Wat weer een fijne dag! Zo’n prettige, rustige ontspannen plek met alle ruimte om een opstelling te doen. Alles mag er zijn onder jouw rustige begeleiding. Dankjewel!”

“Jouw rustige, wijze leiding aan de dag heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Je hebt een sfeer gecreëerd van vertrouwen en ontspanning waar alles er mocht zijn. De sfeer, de rust die je creëert maakt dat ik me makkelijk en vrij voel om me open te stellen ook al zijn er voor mij onbekende mensen bij. De locatie was heel prettig en de dag was goed verzorgd. De opgedane inzichten neem ik mee!”

“M… heeft met een positieve vibe een rekening gemaakt gister die meteen betaald is en zelfs een bedankje erbij. Ik heb gister toch een factuur gemaakt ook al vond ik dat technisch lastig; is meteen betaald gister en vandaag een bedankje. Het helpt!

“Jouw sterke punt is je grote analytische vermogen om dat te zien wat je zelf niet ziet. Je legt de vinger liefdevol op de zere plek zodat dingen gezien kunnen worden. Locatie is sfeervol en voelt enorm fijn. Kortom: een cadeau voor mezelf deze dag! Liefs, Ilse”

“Wat een bijzonder mooie dag. Eerste kennismaking met opstellingen. Fantastische vrouwen ontmoet in prachtige omgeving en heel goed verzorgd door Nans. Dank, dank, dank.”

“Opstellingsdag over geld. Ik heb 2 fijne opstellingen bij je mogen hebben. Mijn blokkade is mijn adviseur geworden en mijn facturen zal ik voortaan met een glimlach op mijn gezicht verzenden. Fijn huis, fijne energie, heerlijke lunch. Fijne begeleiding. Dankjewel!”

“Wat een fijne maar intense dag. Mooie inzichten, fijne groep, super begeleiding en heerlijk eten. Het was een zeer waardevolle dag!”

“Heb een hele mooie dag gehad. Was verrast en onder de indruk. Blij zulke lieve mensen ontmoet te hebben. Je doet dit heel natuurlijk alsof je het al jaren doet. Geen tips alleen maar tops!”

“Wat een bijzondere dag met mooie inzichten. Dank voor je leiding nemen zonder jezelf op de voorgrond te zetten. Je bent een wijze vrouw. Ik ga naar huis met mooie inzichten om verder te onderzoeken, en ik ga mijn eigen oordeel lekker laten voor wat het is. Dankjewel!”

“Fijne plek/locatie. Warm gevoel. Veilig en vertrouwd. Goede setting. Heerlijke lunch. Vandaag heb ik als zeer positief ervaren. De dag is goed verzorgd. Een hele waardevolle dag. Dankjewel!”

Wat een heerlijke dag. Waardevol, verhelderend en zo warm. Een geweldige lunch, heerlijke wandeling, een dag voor mezelf in een heerlijke rustgevende omgeving met knetterend haardvuur. Waardevol, inspirerend. Je bent een geweldig mens!”

Wat ben ik dankbaar dat ik vandaag mocht deelnemen aan deze geldopstellingsdag. De opstelling was enorm confronterend, en hoe fijn is het dan dat jij zo heerlijk rustig en stabiel en overzichtelijk kunt blijven. Ik was het al even helemaal kwijt. Het was (is) een fijne dag met fijne mensen en een heerlijke lunch. Ook de wandeling was heel fijn om even de energie weer te zuiveren. Dankjewel voor deze bijzonder waardevolle dag!”

“Wat weer een heerlijke dag! In alle volledigheid. Ik ben heel dankbaar dat ik daar zo bij mag aanschuiven. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar wat het mij gaat brengen en wat mijn goud is!”

Overig aanbod:

Geldplan-Blauw
Eigenwaarde-blauw