Individuele-coaching

Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan in je relatie met je puber? Zou je het dolgraag weer gezellig hebben met hem maar weet je niet hoe? Houd je zielsveel van je kind maar erger je je soms ook groen en geel? Baal je van de gespannen sfeer in huis? (Om nog maar te zwijgen over de dwarsheid van je zoon of dochter…). Je vindt je probleem te klein om hulp in te schakelen maar kunt ook niet altijd uit de voeten met de goedbedoelde tips van vriendinnen. Zij bedoelen het goed maar zien het vaak toch net iets anders dan jij.

Maar oh, wat zou je het graag weer gezellig hebben in huis. Het eBook heb je misschien al gelezen maar een heel programma zie je niet zitten. Je wilt nú hulp en niet wachten. Dan is mijn coaching precies voor jou.

Mijn coaching is laagdrempelig. Makkelijk. Er is geen wachtlijst. Jij blijft je eigen baas. Jouw opvoeding is en blijft van jou en je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.

Je lucht je hart, vertelt waar je mee worstelt. Ik luister stel vragen en geef je praktische tips die precies passen bij jouw situatie en die je makkelijk en meteen toe kunt passen.
Op jouw manier. Op jouw moment.

Geen ingewikkelde trajecten. Geen wachtlijsten. Gewoon. Concrete tips speciaal voor jou. Om meteen mee aan de slag te kunnen. Eén gesprek met mij biedt je de rust waar je zo naar snakt. Ik geef je weer vertrouwen. In jezelf én in je puber. Laat je de dingen anders zien. En het leuke? Eén gesprek maakt echt al alle verschil en is alles wat nodig is.

Ik stuur je achteraf een Tikkie voor mijn tijd. Mijn tarief is € 24 per aangebroken kwartier. Jouw investering zal gemiddeld € 48 zijn.

Mail je telefoonnummer naar nans@nans.nl. Ik app je dan om een bel-afspraak te maken.

Je bent één stap verwijderd van de hulp die het verschil kan maken. Je bent echt niet alleen!

    Overige pakketten:

    eBook-Blauwe-knop (1)
    Huiswerk-297-Blauwe-knop-3