Herschrijf je geldplan!

Je kent het wel. Je relatie met geld is steeds hetzelfde. Patronen herhalen zich. Je bent nooit vrij van zorgen. Ziet om je heen wat jou niet lukt. Hebt voortdurend het gevoel niet écht uit de verf te komen. Waarom lukt jou niet wat anderen moeiteloos af lijkt te gaan?

Voor mij was deze frustratie het startsein van een lange zoektocht naar hoe ik mijn potentieel wél kon benutten. Waar dit potentieel ligt. Hoe ik van waarde kan zijn. Voor mij ligt de sleutel in hoe ik me tot geld verhoud. Hoe dubbel ik hier tegenover sta. Hoe ik baal van tekort maar nooit écht ga voor veel. Hoe ik schroom om mezelf te laten zien. Hoe ik mijn keutel intrek voordat deze vrucht kan dragen. Hoe ik mezelf saboteer.

Ik was en ben ervan overtuigd dat de sleutel voor deze dubbele houding ligt in mijn relatie met geld. In hoe ik ten diepste denk over geld. Hoe bang ik ervoor ben. Bang dat het me verandert. Me een slecht(er) mens maakt. Me afscheidt van de mensen in mijn leven die er net zo mee worstelen als ik. Wat als ik geld in overvloed zou hebben, hoe zou dat mijn relaties met anderen beïnvloeden?

Ik las elk boek wat ik kon vinden. Ging naar seminars van Nisandeh en Vered Neta (Open Circles), Eelco de Boer, Simone Levie, Dolly Heuveling-van Beek, Veronique Prins, Maartje Koper. Maakte kennis met Access Consciousness, Reconnective Healing en nog veel meer technieken die zouden helpen maar dat niet deden.

Na een zoektocht van jaren besloot ik dat zoeken dus niet hielp. Ik moest het in mezelf vinden. Dat was de enige optie die overbleef.

Als ik van waarde wilde zijn voor anderen moest ik eerst mijn eigen waarde kunnen zien. Dáár begon de echte oplossing mee.

Ik besloot in therapie te gaan bij Katelijne Vermeulen. Had haar horen spreken over hoe wij volmaakt geboren worden maar beschadigd raken door dingen die we meemaken in ons leven, vaak al in de eerste 7 jaar. Hoe we vastzitten in ons systeem en hoe dat bepaalt wie we zijn en tot op zekere hoogte wie we worden.

Ik herkende me in haar verhaal. Zette de auto aan de kant en luisterde. Voor het eerst hoorde ik een verhaal dat klopt. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik snapte ineens waarom ik ben wie ik ben en waarom ik (niet) doe wat ik (niet) doe. Nu kon ik verder.
Zo begon mijn zoektocht naar binnen. Naar wie ik ten diepste ben.

Dat is waar ik jou ook mee wil helpen. Naar het benutten van jouw potentieel.

Misschien vraag je je af wat dit met je relatie met geld te maken heeft. Maar hoe vaak is het niet geld dat ons tegenhoudt om te doen wat we het liefste doen? Hoe vaak blijven we niet in een baan die ons uitput omwille van het geld. Hoe vaak besluiten we om niét ons hart te volgen vanwege het geld?

We leven in een wereld waarin we omringd zijn door materie. Geld is daarom juist de ultieme ingang voor deze zoektocht. Omdat we geld nu eenmaal nodig hebben en we er ieder voor zich onze eigen unieke relatie mee hebben. Deze is niet goed of fout, hij IS. Maar juist omdát we ons hier niet aan kunnen onttrekken bepaalt deze relatie vaak meer dan we zouden willen.

Vandaar dat we onze zoektocht richten op geld. Via geld komen we op diepere lagen terecht. Lagen waarvan je je niet bewust bent. Lagen die bepalen wie je bent en wie je (nog) niet bent. Lagen die ons veel te zeggen en te leren hebben.

Daar gaan we mee aan de slag. We leggen de lagen langzaam maar zeker bloot. Want verandering begint bij inzicht. Bij bewustzijn. Als je weet wat er in jouw diepere lagen besloten ligt snap je jezelf beter. Snap je waarom het gaat zoals het gaat in jouw leven. Door licht in het donker te schijnen zie je wat tot nu toe verborgen bleef.

Je oordeel milder en komt er als vanzelf ruimte voor andere keuzes.
Ik laat je op een uiterst milde manier kennis maken met de diepere lagen in jou. Lagen waar je je niet bewust van bent. Ben je benieuwd naar jouw diepere lagen en overtuigingen? Naar hoe deze jou op een diep niveau bepalen? Ben je klaar om hier ligt op te laten schijnen en zo ruimte te maken voor nieuwe keuzes? Doe mee en leer jezelf (nog) beter kennen.

Wat houdt het in:

elke week krijg je afwisselend een vraag of opdracht over jouw relatie met geld
de vraag hoef je alleen maar te lezen; je onderbewuste gaat voor jou op zoek naar antwoorden
de opdracht doe je op jouw manier, op jouw tijd
het lezen van de opdracht kost 5 minuten
het uitvoeren van de opdracht zolang als jij wilt
een hypnose waarmee je je bevrijdt van oude banden, beloftes, afgelegde eden en geloftes doorbreekt ontvang je zodra je meer duidelijkheid hebt over je relatie met geld en kun je zo vaak beluisteren als je wilt
aan het eind van het programma ben je je bewust van je relatie met geld. Hoe deze eruit ziet. Hoe (on)belangrijk geld voor je is, hoe vrij je staat tegenover geld, waar mogelijke blokkades liggen en wat deze je te zeggen hebben
als afsluiting van het programma herschrijf je jouw geldplan en ben je klaar voor de volgende stap in je leven/bedrijf

Ik lees je niet de les; jij bent je eigen les. Ik zet je aan het denken.
Ik help jou om het verschil te maken.

Praktisch:

Investering: € 97 voor het hele programma (€ 97 ineens of 3 x € 37) (nog geen BTW verschuldigd maar voor ondernemers wel aftrekbaar van de belasting).
Wanneer: na betaling ontvang je direct de eerste vraag en kun je op jouw moment gelijk aan de slag
Waar: online in een app die je makkelijk op je telefoon kunt downloaden. Alle informatie vind je in je eerste mail.

Mail je naam en bedrijfsnaam naar nans@nans.nl en begin gelijk!

Overig aanbod:

Geld-blauw
Eigenwaarde-blauw