E-Book

Hoe kun je je kind nu het beste helpen als het over huiswerk gaat? Wat werkt en wat juist niet? Waar bemoei je je mee en waarmee niet? Hoe laat je je ergernis achter je en maak je het weer gezellig in huis? Op al deze vragen geef ik antwoord in mijn eBook. Ik help je je ergernis te verkleinen en tegelijk de inzet van je kind te vergroten.

Heb je regelmatig strijd met je puber over het huiswerk of zijn inzet voor school? Met de 31 simpele tips uit dit e-Book is het snel weer ontspannen in huis; zelfs als het over huiswerk gaat. En wees gerust, je hoeft ze echt niet alle 31 toe te passen om resultaat te boeken. Met 1 of 2 tips kom je zelfs al een heel eind. (Huiswerk is namelijk echt niet alleen voor pubers lastig;).

Na het invullen van je email adres en je betaling ontvang je direct een mailtje met daarin de download link. (Houd ook je spambox in de gaten).

Weer een ontspannen relatie met je puber, ook als het over huiswerk gaat. Het kan echt.


Totaal: € -


*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan NANS om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.